reklama 11B

Známe jména jezdců pro český tým v Poháru národů při CSIO3* Prague Cup

ikonka

Necelé tři týdny před Pohárem národů, který se uskuteční v rámci mezinárodních parkurových závodů CSIO3* Prague Cup v Chuchle Areně Praha, se již rýsuje čtyřčlenný tým, který nás bude 21. srpna reprezentovat.
03.08.2020 20:11  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12A
 
Pohár národů proběhne v pátek 21. srpna v odpoledních hodinách a lze očekávat účast plného počtu třinácti družstev. Z české reprezentace získal nominaci kompletní seniorský A-kárd. 
 
„Na základě předběžné schůzky s reprezentanty při Českém skokovém poháru v Olomouci byla již navržena konkrétní jména jezdců, a to i s ohledem na avizovanou neúčast klisny Diva jezdkyně Emmy Augier De Moussac. Pokud se tedy nic zásadního nezmění, v českém národním týmu by měli být Anna Kellnerová, Aleš Opatrný, Kamil Papoušek a Ondřej Zvára,“ prozradil viceprezident České jezdecké federace, Jiří Skřivan.
 
Závodů se bude účastnit až třicet českých jezdců – patnáct dle žebříčku Mezinárodní jezdecké federace – Longines Ranking, zbytek pak dle výkonnosti na požadované úrovni. Během čtyř dnů je vypsáno třináct soutěží. Jezdci a koně budou moci startovat mj. v Diamond, Gold a Silver Tour, event. i v túře pro mladé šesti a sedmileté koně.
 
Oficiální týmová soutěž se v České republice uskuteční po dlouhých dvanácti letech. Naposledy se konala v roce 2008 na pražském Císařském ostrově, řadu let tento závod probíhal také v Poděbradech. 
 
CSIO3* Prague Cup v Chuchle Areně Praha proběhne od 20. do 23. srpna. Prodej vstupenek na jednotlivé dny byl již zahájen. Kapacita pro diváky je omezena na 1000 osob denně. Podrobnosti najdete na www.csiopraha.cz.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE