reklama 11A

Pětidenní CSIO Zduchovice proběhne v půli srpna. Nahlédněte do rozpisu

ikonka

Mezinárodní skokové závody CSIO Zduchovice určené především mladším kategoriím jezdců se s konečnou platností uskuteční ve dnech 12. až 16. srpna. Hlavními body programu jsou soutěže Poháru národů a nedělní Grand Prix dětí, juniorů a mladých jezdců.
24.07.2020 17:59  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Ve dnech 12. až 16. srpna 2020 se ve Zduchovicích uskuteční mezinárodní skokové závody, jejichž součástí jsou soutěže Poháru národů a nedělní Grand Prix pro kategorie dětí, juniorů a mladých jezdců, součástí programu jsou rovněž soutěže pro mladé koně.
 
Autorkou parkurů bude německá stavitelka Christa Heibach společně s Petrem Maškem a asistentkou Tatianou Kholodnyakovou. Sbor rozhodčích bude pracovat ve složení Radovan Šalek, Jacqueline Schmieder, Ines Beijdl a Andrea Schöneberger.
 
Kompletní rozpis si můžete stáhnout ZDE.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE