reklama 11A

Prodej vstupenek na Prague Cup startuje. Pouze 1000 míst na každý den

ikonka

Czech Equestrian Team, pořadatel mezinárodních oficiálních parkurových závodů CSIO3* Prague Cup 2020, které proběhnou v Chuchle Areně Praha od 20. do 23. srpna, pouští do prodeje na každý den pouhých 1000 vstupenek. K zakoupení budou od 12:00 hodin.
24.07.2020 09:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Čtyři týdny před začátkem hlavní parkurové události roku v České republice startuje prodej vstupenek. Na CSIO3* Prague Cup 2020 se vzhledem k současným vládním opatřením dostane pouze 1000 návštěvníků za den. 
 
„Pohár národů CSIO3* se do České republiky vrací po dlouhých dvanácti letech, a proto jsme přesvědčeni, že zájem ze strany příznivců parkurového skákání bude opravdu velký. Očekáváme, že kapacita chuchelského areálu bude velmi brzy naplněna,“ řekl ředitel organizačního týmu Jan Andrlík.
 
V Poháru národů se utká celkem třináct národních týmů, které jsou složeny ze čtyř dvojic (jezdců a koní) a nebudou mezi nimi chybět týmy Japonska, Argentiny, Nového Zélandu, Irska, Egypta a dalších. Představí se také český tým nominovaný na olympijské hry v Tokiu, o jehož složení by mělo být rozhodnuto na přelomu července a srpna. „Celkem by během mítinku mohlo odstartovat třicet českých jezdců včetně domácího A týmu. Patnáct jezdců bude vybráno dle žebříčku Mezinárodní jezdecké federace – FEI Longines Ranking, ostatní pak dle výkonnosti na požadované úrovni,“ prozradila ředitelka závodů Markéta Šveňková.
 
Každý den se bude v Chuchle Areně Praha skákat od 8:00 hodin ráno. Hlavními body čtyřdenního programu budou páteční Pohár národů a nedělní Grand Prix. Právě v těchto soutěžích si budou moci některé soutěžní dvojice splnit kvalifikační kritéria pro účast na olympijských hrách v Tokiu. Týká se to mimo jiných i Aleše Opatrného, Anny Kellnerové, Ondřeje Zváry či Kamila Papouška, kteří si kvalifikaci splnili již v loňském roce a letos tak musí zajet tzv. potvrzovací výsledek. 
 
Vstupenky budou stát na čtvrtek 150 Kč, v ostatní dny pak 250 Kč. Držitele budou opravňovat jak ke vstupu do areálu, shopping zóny, ale také na vyhrazené tribuny v ochozech kolbiště. Nebude se však jednat o vstupenky s místenkou. Zájemci si mohou již nyní objednávat místa ve VIP sektoru u stolů pro čtyři nebo šest osob. 
 
Informace o cenách a další podrobnosti jsou k dispozici na webu akce www.csiopraha.cz, kde bude aktuálně umístěn také odkaz na on-line prodej vstupenek prostřednictvím sítě GoOut. Ten startuje v pátek 24. července od 12:00 hodin.
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE