reklama 11B

CSIO3* Prague Cup má nový web. Předprodej vstupenek začne již brzy!

ikonka

Již za čtyři týdny se v Chuchle Areně Praha uskuteční oficiální mezinárodní závody v parkurovém skákání CSIO3* Prague Cup 2020, jejichž organizátorem je Czech Equestrian Team. Veškeré informace o této akci jsou dostupné na novém webu.
22.07.2020 17:40  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B


Oficiální mezinárodní závody CSIO3* Prague Cup 2020, jejichž vrcholnou částí programu budou páteční Pohár národů a nedělní Grand Prix, proběhnou v areálu Chuchle Arena Praha od 20. do 23. srpna.

Na programu jsou kromě hlavních soutěží čtyři túry – Silver, Gold, Diamond a túra pro šesti a sedmileté koně. Jejich rozvržení do jednotlivých dnů najdete na nově vzniklém webu s adresou www.csiopraha.cz. Závodit by se mělo každý den od 8:00 hodin. Detailní informace o soutěžích a časovém harmonogramu budou postupně doplňovány. 

Na zmíněných stránkách jsou již také základní informace o připravovaném prodeji vstupenek. Ty budou stát od 150 Kč (čtvrtek) do 250 Kč (ostatní dny). Předprodej bude probíhat prostřednictvím sítě GoOut a zahájen bude v nejbližších dnech. 

Zájemci si mohou již nyní objednávat místa ve VIP sektoru u stolů pro čtyři nebo šest osob. Informace o cenách a další podrobnosti jsou taktéž k dispozici na webu akce.


 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE