reklama 11C

Živě: Elitní mílaři v akci. Sledujte Velkou květnovou cenu v Chuchli

ikonka

Velká květnová cena Rolls-Royce Motor Cars Prague bude v neděli 22. května vrcholem Dámského dne v Chuchle Areně Praha, čítajícího osm dostihů a bohatý doprovodný program. Celé odpoledne vysílá v přímém přenosu internetová televize EquiTV.
18.05.2022 08:53  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Souboj špičkových mílařů, zajímavé rámcové dostihy i atraktivní doprovodný program „Dámského dne“. Druhý květnový mítink v Chuchle Areně Praha v neděli 22. května slibuje velkou podívanou a vy ho můžete sledovat prostřednictvím přímého přenosu internetové televize EquiTV.
 
Sportovním vrcholem odpoledne bude Velká květnová cena Rolls-Royce Motor Cars Prague. V jejím startovním poli figuruje hned několik koní s úspěšnými starty v nohou, a tak bude tradiční mílařské klání zároveň odvetou za již odběhnuté jedničkové vrcholy v Chuchle Areně Praha.
 
V roli favoritů budou nastupovat druhý z Velké dubnové ceny Pace Man (Chaloupka) a první dva z Memoriálu Jaroslava Maška Politicum (Palík) a Sagar (Foret). Kromě nich se představí jeden z nejúspěšnějších českých odchovanců Lailaho (Laube), spolehlivá Zariyannka (Koplík) či další člen mílařské elity Torque Power (Línek). Debut na českých drahách absolvuje francouzský import Odsonne (Zatloukal), mezinárodní rozměr dodá startovnímu poli slovenský Wirrwarr (Musialová).
 
Vyrovnaný souboj středotraťařů slibuje dvojková Cena Moser na 1800 metrů, v rámci Dámského dne se poběží Cena Vogue CS o pohár Laty Brandisové či Cena Radka Fashion. V závěrečné Ceně Sharpoura na 2800 metrů změří třídový překážkář Popinjay síly s kvalitní rovinovou konkurencí tvořenou koňmi jako Sapienti, Storm de Nuit, Dalandi či Lady In Pink.
 

Předběžný program*:

⏰ 13:30 hodin – začátek on-line přenosu na EquiTV.cz
⏰ 14:00 hodin – start prvního dostihu, další budou následovat v 30minutových intervalech
*změna programu vyhrazena!
 
Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE NA TÉTO STRÁNCE

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR

 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan / Jockey Club ČR



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE