reklama 11D

Živě: Dostihové léto startuje. Sledujte Letní cenu klisen na EquiTV.cz

ikonka

Kvalitně obsazená Letní cena klisen vévodí v neděli 4. července dalšímu atraktivnímu mítinku na lázeňské dráze v Karlových Varech – Dvorech. Internetová televize EquiTV.cz odvysílá živě všech sedm dostihů, přímý přenos začíná ve 14:00 hodin.
01.07.2021 12:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B
 
Zatímco filmový festival se letos kvůli pandemii odehraje v pozdějším termínu, tradiční první prázdninový dostihový mítink v Karlových Varech se v neděli 4. července poběží podle plánu. Přímý přenos všech sedmi dostihů můžete sledovat na EquiTV.cz.
 
Vrchol odpoledne 18. Letní cena klisen – Cena Karlovarského kraje přilákal deset klisen. Loňské vítězství bude obhajovat pětiletá Tularka (Koplík) ze stáje Statek Blata Český Ráj, ale narazí na kvalitní sestavu. Stájový jezdec centrály Němčice Jaromír Šafář povede      Francescu Bellu, na startu nebudou chybět ani Achird (Zatloukal), Imsexyandiknowit (Chaloupka), Mo My Dream (Demo), Storm De Nuit (Vyhnálek) či Saigon Icon (Pavlíček).
 
Nedělní program se tentokrát skládá výhradně z rovinových dostihů, v rámcovém programu se představí mimo jiné úspěšný belgický žokej Koen Clijmans.
 
První dostih bude odstartován ve 14:30. Přímý přenos internetové televize EquiTV si můžete pustit od 14:00 hodin. Upozorňujeme, že se jedná o stream v režimu +5. To znamená, že on-line vysílání je zpožděno o pět minut oproti reálu. Tzv. nízkolatenční vysílání mohou zájemci sledovat prostřednictvím stránek Tipsportu. Distribuci signálu nezajišťuje EquiTV.cz.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE