reklama 11C

Neporažený Kane Fortuna proti starším. Klusáci v Chuchle Areně živě

ikonka

Majitel Zdeněk Škobis se chystá prověřit třídu čtyřletého Kane Fortuny v souboji s kvalitními staršími soupeři. Internetová televize EquiTV připravuje v sobotu 3. července další atraktivní přímý přenos z klusáckých dostihů v Chuchle Areně Praha.
01.07.2021 09:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
První červencovou sobotu se opět vracejí klusáci do Chuchle Areny Praha. Hlavním lákadlem mítinku čítajícího sedm dostihů bude Velká dubnová cena hlavního města Prahy a vy můžete být při tom prostřednictvím živého vysílání EquiTV.
 
Dosud neporažený favorit letošního derby Kane Fortuna se v ní utká se čtveřicí kvalitních starších koní. Hvězda jezdce a majitele Zdeňka Škobise narazí na mezinárodní konkurenci, z Německa totiž přicestují Lovely Princess a Avenir Classique.
 
Dalším vrcholem odpoledne bude Letní cena tříletých se sedmičlenným polem včetně dosavadních hvězd ročníku jako Luthier Boko, Leroy W nebo Jerry. Šestým dílem pokračuje také seriál dostihů pro francouzské klusáky Prix du Trotteur Francais, slibující další česko-německý souboj.
 
První dostih bude odstartován ve 14:00 hodin, ještě předtím proběhne ve 13:15 probestart. Přímý přenos EquiTV začíná již ve 13:00 hodin.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 
Startovní listiny najdete na webu České klusácké asociace.
 
Ilustrační foto: Karel Rozboud



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE