reklama 11A

Zasněžený Národní hřebčín v Kladrubech a Slatiňanech. Došlo i na saně

ikonka

Bohaté sněhové pokrývky využili pracovníci Národního hřebčína Kladruby a zapřáhli bílé i černé starokladrubáky do historických saní. V Kladrubech při této příležitosti probíhalo také další natáčení road movie Českem na koňském hřbetu.
16.01.2021 17:26  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Čtyři starokladrubáky v areálu Národního hřebčína Kladruby zapřáhl do saní Jiří Nesvačil junior. Jeho pasažéry se stali Martin a Ondřej Krausovi, kteří jsou průvodci připravované televizní série Českem na koňském hřbetu.
 
Jedinečný seriál, který představí hipostezky, jezdecký a dostihový sport a u nás chovaná plemena koní bude odvysílán Českou televizí v letošním roce. Reportáž ze zimního natáčení odvysílá ČT Art v Událostech v kultuře v sobotu 16. ledna od 20:00 hodin.
 

PSALI JSME: Českem na koňském hřbetu: Starokladrubští koně v hlavních rolích

Startokladrubáků zapřažených do saní se dočkali i ve Slatiňanech. Čtyřspřeží vraníků provedl po parku státního zámku Slatiňany František Kollert. 
 
Zástupci Národního hřebčína Kladruby nad Labem se v posledních dnech pochlubili také několika dalšími fotografiemi koní ze zasněžených pastvin a okolí hřebčína. Prolistujte si připravenou fotogalerii.
 
Foto archiv tvůrců Českem na koňském hřbetu a NH Kladruby

Láká vás projížďka po zasněžených pláních na koni nebo v kočáře či na saních tažených koňmi?

celkem hlasů: 37

Hlasování skončilo.

Ano 34 / 91.89%
Ne 3 / 8.11%



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE