reklama 11A

On-line prohlídka: Co nabízí škola chovu koní a jezdectví v Kladrubech

ikonka

Žáci posledních ročníků základních škol již jistě přemýšlí nad tím, kam od září nastoupí. Pro ty, co uvažují o Střední škole chovu koní a jezdectví v Kladrubech nad Labem, jsme připravili s několika kantory on-line prohlídku spojenou s rozhovory.
12.01.2021 14:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D
 
On-line prohlídkou Střední školy chovu koní a jezdectví v Kladrubech nad Labem vás na internetové televizi EquiTV.cz provedou Ing. Iveta Vejnarová (zástupce ředitele pro teoretické vyučování), MVDr. František Horák (ředitel školy), Ing. Vlasta Höcková (učitelka), Jana Cincibuchová (vedoucí učitelka odborného výcviku) a Bc. Kateřina Němcová (vychovatelka domova mládeže).
 
 
Vzhledem k přetrvávající nepříznivé epidemiologické situaci se zástupci Střední školy chovu koní a jezdectví v Kladrubech nad Labem rozhodli také zrealizovat on-line den otevřených dveří. Pokud by vás zajímaly podrobnosti, můžete se připojit ve středu 13. ledna 2021 od 15.00 do živého vysílání. Odkaz najdete přímo na stránkách školy pod adresou www.skola-kladrubynl.cz.
 
A co bude na programu? Seznámit se budete moci s tím, jak bude letos vypadat přijímací řízení, jak budete moci podat přihlášku a dozvíte se také odpovědi na nejčastější dotazy uchazečů o studium na této škole.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }