reklama 11C

Poslední možnost návštěvy NH Kladruby. ZH Písek již prohlídky ukončil

ikonka

V těchto dnech mají zájemci o prohlídky Národního hřebčína Kladruby nad Labem poslední možnost. Hlavní návštěvnická sezona tam končí 30. září. V Zemském hřebčinci Písek již prohlídkovou sezonu 2020 této kulturní památky ukončili.
29.09.2020 08:28  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
„Vážení návštěvníci a příznivci Zemského hřebčince Písek, pro letošní rok byly definitivně ukončeny prohlídky Národní kulturní památky. Děkujeme Vám za přízeň, těšíme se na Vás na jaře,“ uvedli zástupci této instituce na svých internetových stránkách.
 
Návštěvnická sezona v Národním hřebčíně Kladruby nad Labem pokračuje až do 30. září. Před samotnou návštěvou hřebčína, ať už v Kladrubech nad Labem, nebo ve Slatiňanech, si však na webu ověřte dostupnost volných termínů jednotlivých prohlídkových okruhů. Aktuálně je volných míst dostatek. Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Ilustrační foto archiv ZH Písek



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE