reklama 11B

V Budapešti proběhne ME čtyřspřeží. Nesvačilové dorazili do dějiště

ikonka

Členové české vozatajské reprezentace dorazili do Budapešti, která je dějištěm letošního mistrovství Evropy čtyřspřeží. Na start šampionátu, který začíná 2. září, se proti evropské špičce postaví Jiří Nesvačil senior i jeho synové Jiří a Radek.
31.08.2021 13:05  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Ve čtvrtek 2. září startuje v Budapešti mistrovství Evropy čtyřspřeží. Čeští účastníci jsou už na místě. Fandit budeme všem třech členům klanu Nesvačilů, do maďarské metropole se totiž vypravili Jiří Nesvačil senior i jeho synové Jiří a Radek.
 
Očekávat lze špičkový vozatajský sport v podání nejlepších evropských jezdců. Představí se Nizozemci IJsbrand Chardon, Bram Chardon či Koos de Ronde. Ti jsou dlouhodobě nejúspěšnějším týmem v královské kategorii spřežení. V německých barvách pojedou například Georg von Stein, mistr světa z roku 1992 Christoph Sandmann nebo Michael Brauchle, který má zlato z evropského šampionátu 2015.
 
Domácí publikum budou zajímat výkony Jozsefa Dobrovitze a jeho syna Jozsefa Dobrovitze juniora. K absolutní elitě patří i Belgičan Glenn Geerts, Francouz Benjamin Auillaud nebo Švýcar Jerome Voutaz.
 
Program začne drezurami, které se pojedou ve čtvrtek a v pátek. Sobota nabídne maraton a o medailistech bude jasno po nedělních jízdách mezi kužely.
 
Foto: Šárka Veinhauerová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE