reklama 11A

Radek Nesvačil v TOP10 při CAI-W ve Vecsési. Vyhrál jízdu mezi kužely

ikonka

Výborným výkonem se blýskl v neděli 6. června při CAI-W Vecsés český reprezentant čtyřspřeží Radek Nesvačil. V poslední části soutěže, vozatajském parkuru, porazil světovou špičku a v celkovém pořadí obsadil pozici v nejlepší desítce.
06.06.2021 19:01  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Česká vozatajská ekipa se zúčastnila během prvního červnového víkendu mezinárodních závodů CAI v maďarské Vecsési.
 
V soutěži čtyřspřeží, bodované do Světového poháru, se představili bratři Nesvačilovi. Lépe začal Jiří Nesvačil junior, který po páteční drezuře držel šestou příčku. Bohužel v sobotu skončil hned v začátku maratonu.
 
Radek Nesvačil byl po úvodním dni čtrnáctý, po maratonu si o jedno místo polepšil. Nedělní vozatajský parkur mu pak vyšel výborně. Mezi kužely porazil kompletní startovní pole, v němž nechyběli jezdci světové elity, a díky tomuto výkonu se posunul na konečné deváté místo.
 
Vítězem se stal nizozemský reprezentant Ijsbrand Chardon, hned za ním dojel jeho syn Bram Chardon. To elitní trojice se vešel ještě Maďar Zoltán Lázár.
 
Česko mělo zastoupení i v soutěži dvojspřeží. Michaela Chylíková obsadila 28. místo a Petr Novák dokončil soutěž o čtyři příčky za ní.
 

Výsledky najdete ZDE

 
Foto: Josef Malinovský
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE