reklama 11B

Finále Zlaté podkovy: Nesvačil a Coufalík po maratonu nadále v čele

ikonka

Sobota 21. srpna nabídla návštěvníkům finále Zlaté podkovy v Humpolci maraton spřežení. V soutěži dvojspřeží se i po druhé zkoušce drží v čele Václav Coufalík. Lídr se nezměnil ani v kategorii čtyřspřeží. Je jím Jiří Nesvačil senior.
21.08.2021 18:51  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Ve dnech 20. – 22. srpna probíhá v Humpolci finále Zlaté podkovy. V sobotu byl na programu vozatajský maraton.
 
Královskou kategorii čtyřspřeží nadále vede Jiří Nesvačil senior, který po drezuře vyhrál i terénní jízdu. Druhá je Kateřina Sklenská a na třetí příčce je před jízdami mezi kužely Jaroslav Jandl.
 
V párech vede Václav Coufalík, i když nejlepší maraton předvedl Zdeněk Jirásek. Ten se tak posunul na třetí místo za Alexandra Soukupa.
 
V singlech je na čele Alena Brixová. Ta ovládla drezuru i maraton. V soutěži dvojspřeží pony si díky výbornému maratonu polepšil Erich Zuvač, který jde do nedělního parkuru jako vedoucí jezdec.
 

Výsledky najdete ZDE

 
 
Foto: Marcel Runštuk



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE