reklama 11B

Bram Chardon plní v Nebanicích roli favorita. Vyhrál drezurní zkoušku

ikonka

Drezurní úlohy mají v Nebanicích za sebou účastníci soutěže čtyřspřeží bodované do Světového poháru. Podle papírových předpokladů byla nejvýše hodnocena jízda Nizozemce Brama Chardona. Z Čechů podal nejlepší výkon Jiří Nesvačil junior.
16.07.2021 18:57  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Drezura čtyřspřeží byla na programu mezinárodních závodů CAI v pátek 16. července. Nejlepší výkon předvedl jezdec číslo dvě světového žebříčku Bram Chardon, který vyrazí do sobotního maratonu s 46,71 trestnými body. Skóre 48,84 trestného body zapsal průběžně druhý Benjamin Aillaud z Francie, jemuž se v Nebanicích tradičně daří. Třetí je mistr Evropy z roku 2015 Němec Michael Brauchle.
 
Z českých reprezentantů si nejlépe vedl Jiří Nesvačil junior, který dojel sedmý s výsledkem 55,04 trestného bodu. Radek Nesvačil je jedenáctý a Jiří Nesvačil senior drží průběžné patnácté místo.
 
V kategorii dvojspřeží v CAI3* předvedl nejvýše známkovanou jízdu Polák Bartlomiej Kwiatek, za nímž dojela Anna Sandmann z Německa a Weronika Kwiatek z Polska. Nejlepší český reprezentant Alexander Soukup je před maratonem na šestnácté příčce.
 
V dvouhvězdové úrovni byl v párech nejlepší Rens Ebgerink (NED), který obsadil první i druhé místo. Třetí je Češka Michaela Chylíková. Nizozemská jezdkyně Saskia Siebers vyhrála drezuru singlů, když za sebou nechala Kelly Houtappels-Bruder z Kanady a Michaela Barbeye ze Švýcarska.
 
Foto: TJ Agro Cheb
Zdroj: TJ Agro Cheb



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE