reklama 11D

Chardon vítězem Světového poháru v Nebanicích. Nesvačil dojel sedmý

ikonka

Světový pohár čtyřspřeží v Nebanicích vyhrál Bram Chardon. V neděli 18. července předvedl nejlepší výkon mezi kužely a zvítězil s náskokem čtyř bodů na druhého Michaela Brauchla. V českých barvách zazářila Michaela Chylíková v soutěži párů CAI2*.
18.07.2021 18:54  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

V neděli 18. července skončily mezinárodní závody spřežení v Nebanicích jízdami mezi kužely. V soutěži čtyřspřeží, která se počítá do série Světového poháru, předvedl nejlepší výkon Nizozemec Bram Chardon a potvrdil tak roli favorita. V celkovém součtu zvítězil se skóre 139,46 trestného bodu. O čtyři body za ním zaostal druhý Němec Michael Brauchle. Pomyslný bronz bral Glenn Geerts z Belgie.
 
Nejlepší český reprezentant Jiří Nesvačil junior obsadil po velmi dobrém výkonu v poslední zkoušce sedmou příčku. Jiří Nesvačil senior dojel jedenáctý, Radek Nesvačil dvanáctý.
 
V CAI3* v kategorii dvojspřeží byl nejúspěšnějším Čechem Alexander Soukup na šestém místě. O jednu příčku pod ním skončil Josef Drábek.
 
Mezi singly v CAI3* neměla letos Česká republika zastoupení. Vítězkou se stala Saskia Siebers z Nizozemí.
 
Výbornou jízdu mezi kužely předvedla Michaela Chylíková, která se tak posunula konečné první místo v kategorii dvojspřeží CAI2*. V singlech v dvouhvězdové úrovni dojel druhý Michal Žák. Nestačil jen na Němku Carolu Slater-Diener. Milan Kadlec obsadil druhé místo v soutěži párů pony. 
 
Foto: Karel Rozboud



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE