reklama 11C

Finále Zlaté podkovy: Kužely vynesly Soukupovi titul Mistra opratí

ikonka

V neděli 22. srpna vyvrcholilo v Humpolci finále vozatajské Zlaté podkovy. V soutěži dvojspřeží to byla právě poslední nedělní zkouška, která rozhodla o nositeli titulu Mistr opratí. Stal se jím Alexandr Soukup. Václav Coufalík dojel druhý.
22.08.2021 21:46  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Finále Zlaté podkovy ve vozatajských soutěžích vyvrcholilo v neděli 22. srpna jízdami mezi kužely. Právě poslední zkouška rozhodla o vítězi kategorie dvojspřeží. Nejlepší výkon totiž podal Alexandr Soukup, který zvítězil i v celkovém hodnocení a odsunul na konečnou druhou příčku dosavadního lídra Václava Coufalíka. Třetí dojel Jaroslav Petřek.
 
Suverénní výkon podal v čtyřspřeží Jiří Nesvačil senior. Ten se ujal vedení po drezuře, vyhrál maraton a nejlepší byl i v parkuru. Na druhé místo nakonec dosáhl Jaroslav Jandl, třetí byla Kateřina Sklenská.
 
V singlech se z vítězství radovala Alena Brixová. Té sice nevyšla jízda mezi kužely nejlépe, ale po vítězné drezuře a maratonu to její pozici neohrozilo. Druhé místo obsadil Jan Minarčík, třetí skončila Lucie Kurková. Soutěž dvojspřeží pony ovládl Milan Kadlec před Monikou Pospíšilovou a Erikem Zuvačem. 
 
 
Foto: Marcel Runštuk



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE