reklama 11D

Ladies Night v Equiservisu zrušena. Důvodem jsou obavy z koronaviru

ikonka

Jak informuje společnost Equiservis na svých internetových stránkách, letošní ročník oblíbené akce Ladies Night, která se měla konat v sobotu 28. března se neuskuteční kvůli všudypřítomným obavám z šířící se nákazy koronavirem.
05.03.2020 11:14  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„Je nám to velmi líto, ale letošní ročník oblíbené akce Ladies Night, která se měla konat v sobotu, 28. března, jsme se rozhodli zrušit. Důvodem je všudypřítomná obava z šířící se nákazy koronavirem,“ informují zástupci společnosti Equiservis na svém webu.
 
„I když je zatím počet nakažených v Česku velmi nízký, budeme se řídit doporučením Ministerstva zdravotnictví omezit konání akcí, kde se na uzavřeném prostoru sejde větší množství lidí,“ dodává Equiservis ve svém prohlášení.  O plánované slevové akce dle publikovaných informací zákazníci nepřijdou. 
 
Zdroj: Equiservis.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE