reklama 11B

Hrozba koronaviru rozhodla o zrušení Longines Masters v Hongkongu

ikonka

Ve čtvrtek 30. ledna oznámil pořadatel akce Longines Masters v Hongkongu, která měla proběhnout 14. až 16. února ve výstavním komplexu AsiaWorld-Expo, že akce se neuskuteční z důvodu preventivního opatření v návaznosti na šíření nákazy koronavirem.
31.01.2020 10:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Očekávaná návštěvnost akce Longines Masters v Hongkongu je více než 35 tisíc lidí z celého světa a z důvodu bezpečnosti publika, sportovců, vystavovatelů, organizačního týmu, koní a ostatních účastníků se rozhodl organizátor této akce letošní ročník pro nebezpečí šíření nákazy obávaným koronavirem zrušit.
 
"Bezpečnost všech zúčastněných je absolutní prioritou," prohlásil Christophe Ameeuw, zakladatel a prezident EEM. "Vzhledem k nejistotě kolem šíření koronaviru jsme se bez váhání rozhodli, že akci, která se měla konat ve dnech 14. až 16. února, neproběhne. Všichni zúčastnění partneři projevili porozumění a podporu."
 
Jezdci, kteří měli v plánu na akci startovat, budou v následujících dnech individuálně kontaktováni, platby za rezervované vstupenky budou vráceny. Podrobné info o dalším postupu a potřebné kontakty jsou uvedeny na stránkách www.cityline.com.
 
Zdroj tisková zpráva



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE