reklama 11C

Parkurová špička v Chuchli: Na startu bude potenciální olympijský tým!

ikonka

Chuchle Arena Praha již brzy otevře své brány parkurovým jezdcům, a to ve dnech 10. až 14. června. Diváci se mohou těšit mj. na potenciální členy českého reprezentačního týmu pro olympijské hry v Tokiu v čele s Annou Kellnerovou či Alešem Opatrným.
01.06.2020 11:41  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Taková elitní sestava českých parkurových jezdců, jako bude pravděpodobně k vidění při červnových závodech v pražské Velké Chuchli, tu již dlouho nebyla a možná opět dlouho nebude. „Do vypsaných soutěžích jsou nahlášeni mj. členové parkurového A-kádru: Anna Kellnerová, Aleš Opatrný, Kamil Papoušek nebo Ondřej Zvára,“ pochlubili se organizátoři závodů. 
 
Ondřej Zvára však účast zatím definitivně nepotvrdil a není na seznamu přihlášených. Jak prozradil redakci Jezdci.cz, účast však stále zvažuje a pokud to bude jen trochu možné, rád by do Prahy také dorazil.
 
Aby toho nebylo málo, na střední úrovni bude k vidění i jediný v podstatě jistý účastník Her v Tokiu Miloslav Příhoda, jenž bude sedlat svoji stájovou jedničku Ferreoluse Interkonix.
 

PSALI JSME: Nová tribuna u parkurového kolbiště v Chuchli. Pojme téměř 500 osob

 
Své dva nejlepší koně si do Chuchle přiveze i Aleš Opatrný. S Forewerem pro začátek nebude startovat na té nejvyšší úrovni, ale na parkuru střední a středně těžké kategorie. V nejnáročnější soutěže bude však k vidění s koňmi Gentleman van het Veldhof a Gucci. 
 
Anna Kellnerová postupně doveze na pražské závodiště také elitní sestavu koní, jimiž jsou Silverstone G, Catch Me If You Can či Classic.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE