reklama 11B

Miloslav Příhoda: V krmivech ADW mají moji koně vše, co potřebují

ikonka

/KOMERČNÍ VIDEO/ Už třetí sezonu je výhradním dodavatelem krmiv do stáje Miloslava Příhody společnost ADW. Proč si náš přední český reprezentant ve všestrannosti vybral právě tuto značku? Čemu dává ve výživě koní velký důraz? Podívejte se na video!
20.04.2020 14:37  |  Rubrika: Ostatní  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A
 
„Společnost ADW mě především oslovila tím, že je to česká firma a já věřím českým firmám a českým výrobkům. Jako správný Čech, kdybych si měl vybrat mezi cizí firmou a českou, tak si určitě vyberu tu českou,“ říká Miloslav Příhoda v úvodu rozhovoru. 
 
„Samozřejmě člověk má určité vzdělání, ale abych dokázal přesně vypočítat nutriční hodnoty a energetické hodnoty v každém krmivu, tak to si netroufám úplně odhadnout, že bych to dokázal spočítat. Takže si rád nechám poradit odborníky, a právě firma ADW mi nabízí i výživový servis,“ pokračuje přední český reprezentant v jezdecké všestrannosti.
 

 
„Pro mě jako všestranného jezdce je důležité, aby každé krmivo dalo koni to, co potřebuje. Moje disciplína se skládá ze tří zkoušek – drezury, terénní jízdy a parkuru. To jsou tři úplně odlišné disciplíny, které se skloubí do jedné. Proto potřebuji, aby kůň dostal to, co potřebuje, ale zároveň zůstal klidný v hlavě – neměl přebytek energie a neměl něčeho víc, co ho bude rušit ve výkonech. A právě to dokáže krmivo ADW,“ vysvětluje.
 
„Své sportovní koně krmím především granulemi ACTIVE, a protože každý kůň je individuální, tak podle toho, jestli je pomalejší, nebo rychlejší, tak ještě dodávám MÜSLI BASIC, nebo MÜSLI SPORT. – Hlavní výhodou krmiv ADW je především hydrotermické zpracování, díky kterému nemusím sypat svým koním velký objem krmiv, ale opravdu stačí základní dávka a všichni koně všech věků a všech disciplín vypadají výborně,“ dodává Miloslav Příhoda.
 
Výroba krmiv ADW je přísně kontrolována v laboratoři. Využívány jsou výhradně čisté přírodní suroviny. Krmné dávky je možné sestavit v rámci zákaznického servisu na míru podle výživových potřeb koní. Společnost ADW navíc rozváží krmiva do stájí vlastní dopravou po celé České republice. 
 

Více o krmivech ADW pro koně najdete ZDE




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE