reklama 11C

Kteří koně poletí do Tokia? ČJF zveřejnila definitivní přihlášku na OH

ikonka

Ačkoliv do karantény v Cáchách před olympijskými hrami v Tokiu pojedou všichni kvalifikovaní koně, je jasné, kteří budou těmi preferovanými. Česká jezdecká federace zveřejnila definitivní přihlášku, v níž každý jezdec má uvedeného pouze jednoho koně.
06.07.2021 22:51  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
NEPŘEHLÉDNĚTE
| FANCLUB
reklama 12C
 
Ve všestrannosti budou Českou republiku reprezentovat při olympijských hrách v Tokiu Miloslav Příhoda s Ferreolus Lat a Miroslav Trunda, který se rozhodl pro klisnu Shutterflyke.
 
Z parkurových jezdců měl předem jasno pouze Kamil Papoušek, který má k dispozici jen Warness. Ostatní se museli rozhodovat mezi dvojicí koní. Aleš Opatrný si vybral Forewera, Anna Kellnerová klisnu Catch Me If You Can Old a Ondřej Zvára dle očekávání Cento Lana.
 
Jak již však bylo dříve avizováno, jezdci si s sebou vezmou do karantény v Cáchách i své rezervní koně a v případě potřeby mohou udělat ještě krátce před odletem změnu. 
 
Zdroj: ČJF
Foto: Stefano Grasso / GCL



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE