reklama 11A

Další skvělý výkon Zváry v St. Tropez. S Quimerem byl v pátek šestý

ikonka

Ondřej Zvára dosáhl v pátek 18. června na další skvělý výsledek při pětihvězdičkových závodech v St. Tropez. Soutěž s výškou překážek do 150 centimetrů absolvoval s Quimerem M bez trestných bodů v čase 68,31 sekundy, který mu vynesl 6. místo.
18.06.2021 19:32  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Pouze osm dvojic z dvaačtyřiceti dokázalo páteční stopadesátku při CSI5* Hubside Jumping v Grimaud – Golfe de St. Tropez překonat bez penalizace. Mezi nimi byl i český reprezentant Ondřej Zvára v sedle čtrnáctiletého hřebce Quimera M, který je jeho potenciálním náhradním koněm pro olympijské hry v Tokiu. 
 
Vítězství vybojoval Ital Emanuele Gaudiano s valachem Nikolaj de Music, jemuž časomíra ukázala hodnotu 60,03. O téměř dvě a čtvrt sekundy pomalejší byl Edward Levy z Francie na klisně Confidence d´Ass a podobný odstup měl od druhé příčky Belgičan Francois Jr Mathy, jenž startoval s hřebcem Casanova de L´Herse. 
 
Před Ondřejem Zvárou se umístili ještě Nicolas Delmotte s valachem Baladin des Matis z Francie a Němec Christian Ahlmann na koni Calvino 16. 
 
Foto: poskytl Ondřej Zvára



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE