reklama 11A

GCL ve Valkenswaardu: Nikdo nebyl bez chyby, Prague Lions jedenáctí

ikonka

Po sobotním druhém kole Global Champions League v nizozemském Valkenswaardu nezůstal žádný tým, který by měl nulu na bodovém kontě. Jednou chybovali jen London Knights a Berlin Eagles. Prague Lions skončili nakonec jedenáctí.
21.08.2021 17:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Za družstvo Pražských lvů v sobotu nastoupili do druhé části týmové soutěže ve Valkenswaardu Marc Houtzager a Sergio Alvarez Moya, který nahradil Leopolda van Astena. Právě Moya v sedle třináctiletého valacha Alama za Prague Lions nastoupil první a dovezl do cíle čtyři trestné body za jednu chybu. 
 
Stejný výsledek předvedl i Marc Houtzager na čtrnáctiletém Sterrehof´s Calimerovi, jenž byl v pátek bezchybný. V součtu s jedenácti body Leopolda van Astena na VDL Groep Elegant Hero Z z úvodu tohoto desátého klání Global Champons League 2021 nasbírali reprezentanti pražského družstva 19 trestných bodů a ty je zařadily na 11. řádek výsledkové listiny.
 
Čtyři sestavy neměly před sobotním startem žádnou penalizaci, ale čistý štít si neudržel nikdo. Paris Panthers inkasovali osm bodů a skončili třetí před New York Empire, kteří taktéž zatížili bodové konto stejným počtem, ale jejich součet časů byl o téměř čtyři sekundy vyšší. 
 

Psali jsme: Prague Lions jsou ve Valkenswaardu jako doma. V pátek byli třináctí

 

Po jedné chybě zapsali jak Berlin Eagles, tak London Knights. Ti však byli rychlejší, byť jen o 55 setin sekundy. Na nejvyšší stupeň pro vítěze tak vystoupali Douglas Lindelöw a Olivier Philippaerts, jenž si oba v sobotu vzali jiné koně než v pátek. 
 
Londýnští rytíři si polepšili i v průběžném pořadí týmů po deseti kolech GCL. Aktuálně jsou čtvrtí s náskokem dvou bodů před Monaco Aces. Ti mají 173 bodů, tedy o deset více než Berlin Eagles. Dalších deset bodů ztrácí sedmí Prague Lions. 
 
Třetí jsou nyní se 185 body Paris Panthers, druhým celkem v aktuálním žebříčku jsou Shanghai Swans se 196 body a prvním družstvem, které má přes 200 bodů, jsou Valkenswaard United. Na domácím kolbišti přitom byli až osmí a brali tak jen 14 bodů. 
 
Foto: Global Champions League
Zdroj: tiskový servis Global Champions League



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE