reklama 11C

Dění v týdnu: Drezurní MČR ve Zduchovicích i evropské mistrovství pony

ikonka

V polovině srpna se můžeme těšit na další mistrovství České republiky. O tituly se pojede v drezuře a paradrezuře, a to ve Zduchovicích. Čeští jezdci se představí na ME pony ve Strzegomi. Také pokračuje parkurová série Global Champions.
10.08.2021 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Olympijské hry jsou minulostí, a my se můžeme těšit na další akce, které budou zajímat české fanoušky. Do polské Strzegomi na mistrovství Evropy míří jezdci na pony. V parkurových soutěžích bude startovat Kristina Vítek s ryzákem Kamirez van Orchid´s. Do drezury nastoupí Zuzana Hradilová s valachem Arturo Martini, Barbora Kavanová na Icarus VD Bulksehoeve a Anna Procházková s valachem Nice Guy.
 
Do Londýna, kde se od 13. do 15. srpna odehraje další kolo Global Champions, míří i Sára Vingrálková, která nastoupí do dvouhvězdové úrovně. V CSI5* Global Champions League tentokrát české zastoupení není, ale uvidíme zahraniční členy týmu Prague Lions.
 
Radek Nesvačil a Jiří Nesvačil mladší se představí v CAI Drebkau, kde nastoupí do soutěže čtyřspřeží zapsané do série Světového poháru.
 

Domácí scéna ve znamení drezury a paradrezury

 
Na domácí půdě se schyluje k dalšími mistrovství České republiky. O medaile budou tentokrát závodit drezurní a paradrezurní jezdci. Šampionát se koná od 11. srpna ve Zduchovicích a vypsané jsou soutěže v rámci kategorie dětí, mladší i starších juniorů, mladých jezdců ve věku do 25 let. Pro seniory je připravená malá a velká runda.  
 
V kalendáři závodů je také dlouhá řada parkurových akcí. Písek hostí další kolo KMK, které proběhne 12. srpna. Do Ostravy se sjedou účastníci Českého skokového poháru. V náhradním termínu se tam v neděli 15. srpna odehraje Velká cena Ostravy.
 
Skákat se bude o víkendu i v Hradištku, kde se koná Champions Tour, také v Tlumačově, Staré Boleslavi nebo Židovicích. Olomouc hostí drezurní závody ESC, a v Kozlovicích vyvrcholí Český pohár ČJF v reiningu. 14. a 15. srpna se tam pojede jeho finále.
 
Ilustrační foto: Stanislav Pitela



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE