reklama 11A

Dění v týdnu: Cílem českých jezdců jsou Oliva, Valencie a Ebreichsdorf

ikonka

Hned troje mezinárodní parkurové závody jsou cílem českých reprezentantů během prvního listopadového víkendu. Češi se představí ve Španělsku na CSI v Olivě a Valencii. Chybět nebudou ani v rakouském Ebreichsdorfu.
02.11.2020 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Na tři akce se chystají během prvního víkendu měsíce listopadu čeští parkuroví jezdci. Respektive sestry Emma a Charlotte de Moussac už druhým týdnem pobývají ve španělské Olivě, kde se koná mítink s kategoriemi CSI1* a CSI2*. Ty tak budou pokračovat v již rozjeté sérii.
 
Stejně je tomu v případě CSI Valencie, kam už koncem října odcestovala česká ekipa. Ve dnech 5. až 8. listopadu se tam představí Aleš Opatrný, Linda Portychová i Mariana Michlíčková, jíž se ve Valencii dařilo i během první akce z podzimní série o týden dříve.
 
V Rakousku v Ebreichsdorfu nastoupí do soutěží CSI s dvěma hvězdami letošní mistr České republiky Vladimír Tretera, který sebou veze svou stájovou jedničku Gangstera. Doplní ho Kristýna Pokorná.
 
 
 
Vše o CES Valencia Autumn Tour 2020 najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Podrobnosti o Mediterranean Equestrian Tour v Olivě jsou TADY
 
Detaily o CSI v Ebreichsdorfu jsou ZDE
 
Foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE