reklama 11A

Dění v týdnu: Čeští parkuroví jezdci pokračují v túrách ve Španělsku

ikonka

Čeští skokani se koncem října přesunuli do Španělska, kde se na dvou místech konají několikatýdenní seriály závodů CSI. Od 12. do 15. listopadu se ve Valencii představí Aleš Opatrný a Linda Portychová, v Olivě budou závodit sestry De Moussac.
09.11.2020 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
V polovině listopadu se čeští parkuroví jezdci objeví na třech mezinárodních akcích v zahraničí. Aleš Opatrný, Linda Portychová a Viktorie Šusterová pokračují v rozjeté túře ve španělské Valencii. 
 
Stejně tak sestry Emma a Charlotte de Moussac závodí na Pyrenejském poloostrově, v Olivě se rovněž už o třetím víkendu v řadě představí na závodech CSI1* a CSI2*.
 
Kristýna Schutte nastoupí s dvěma mladými koňmi, šestiletým Constakko´s Boyem a sedmiletým Diabalem, na CSIYH v německém Riesenbecku.
 

Vše o CES Valencia Autumn Tour 2020 najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Podrobnosti o Mediterranean Equestrian Tour v Olivě jsou TADY

 
Ilustrační foto: Kateřina Návojová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE