reklama 11D

Decathlon.cz nabízí: Legíny 500 Fouganza nově ve třech různých barvách

ikonka

/PR článek/ V Decathlonu pro vás připravili pro letošní sezonu novinku. Vedle oblíbených modrých legín 500 Fouganza si je nově můžete pořídit i ve dvou dalších barvách. Hlavní předností je pružný materiál, který obepne tělo jako druhá kůže.
04.04.2022 14:00  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Když se v Decathlonu někdo zeptá, jaké nejpohodlnější kalhoty na ježdění by doporučili, není nutné moc dlouho přemýšlet. Jsou to jednoznačně Legíny 500 se silikonovým sedem. Ty představili před rokem a velmi rychle se staly v jezdeckém světě populární. Letos se s nimi vrací znovu, a k tomu mají ještě jedno překvapení.
 
Společně s týmem deseti jezdkyň vytvořili naši francouzští inženýři model, který splňoval všechna jejich přání. Cílem bylo vytvořit odolné rajtky, ve kterých bude možné trávit dlouhé hodiny v sedle i ve stáji, a přitom se stále cítit pohodlně. Společně pracovali na všem, od návrhů přes výběr materiálů a doplňků až po testovací jízdy. Je tedy skutečně možní říct, že byly navrženy jezdkyněmi pro jezdkyně.
 
Jejich hlavní předností je pružný materiál, který vaše tělo obepne jako druhá kůže a dokonale se mu přizpůsobí. Není ale příliš tenký, jak tomu občas bývá, takže nenechává vystoupit drobné nedokonalosti, což si samozřejmě žádná žena nepřeje. Mají tolik oblíbený vyšší pas a širokou gumu, takže se nezařezávají při sezení v sedle. Po celém sedu je umístěna silikonová aplikace, která podpoří váš kontakt s posedlím. Nezapomněli jsme ani na velkou zapínací kapsu pro telefon umístěnou na stehně, kam se vejde i model větších rozměrů. V neposlední řadě zmíníme také nohavice zakončené vsadkou z lycry, díky čemuž se dobře oblékají, ale nejsou volné kole kotníků. Celý jejich střih je navržen ve funkčním a moderním duchu, hodícím se pro sportovní i rekreační jezdce.
 
Teď už je ale čas oznámit novinku letošní sezony. Po úspěchu tmavě modré varianty v letošní celoroční kolekci dámského oblečení přidáváme do naší nabídky dvě další barvy! První z nich je kombinace vínového a třešňového odstínu, která vypadá skvěle v kontrastu s našimi produkty v tmavě modré nebo černé barvě. A druhá varianta potěší všechny milovníky kachní zelené (petrolejové). Tato barva byla představena před dvěma roky a těší se neustálému zájmu zákazníků. Proto se v Decathlonu rozhodli legíny vyrábět i v této barvě, abyste je mohli sladit například s podsedlovou dečkou.
 
Na webu Decathlonu mají už přes 250 hodnocení a vysloužily si známku 4,7/5. Vyzkoušejte je i vy!



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE