reklama 11A

SCHČT zveřejnil rozhodnutí MZe o dotacích 2017

ikonka

Na webových stránkách www.ctsvaz.cz bylo zveřejněno rozhodnutí Ministerstva zemědělství ČR, kterým zamítá rozklad podaný předsedou JUDr. Jaroslavem Staňkem proti zamítnutí poskytnutí dotací za rok 2017. Více najdete níže…
13.03.2018 17:18  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
O dlouhodobém sporu o vedení Svazu chovatelů českého teplokrevníka SCHČT se snažíme informovat čtenáře pravidelně. Přinášíme informace jak ze strany takzvaného jihlavského předsednictva, tak ze strany humpoleckého předsednictva v čele s JUDr. Jaroslavem Staňkem, který je zapsán jako předseda ve spolkovém rejstříku. Právě tato strana přišla s novým materiálem týkajícím se rozhodnutí MZe ČR o neposkytnutí dotací na rok 2017.
 
Na webu www.ctsvaz.cz se uvádí: Dne 22. 2. 2018 bylo Ministerstvem zemědělství vydáno Rozhodnutí, kterým zamítá rozklad podaný předsedou SCHČT proti zamítnutí poskytnutí dotací za rok 2017. Z rozhodnutí ministerstva jednoznačně vyplývá, že hlavním důvodem pro toto nevyplacení je to, že žádost o dotace byla podepsána místopředsedou K. Růžičkou, který však podle stanoviska ministerstva nebyl oprávněn jednat za SCHČT.
 

Přesné znění rozhodnutí najdete v tomto odkazu! 

 
Zdroj: www.ctsvaz.cz 



Štítky: SCHČTdotace
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE