reklama 11B

Katalog plemenných hřebců 2018 PK ČT vydaný ČSH

ikonka

V polovině února začíná připouštěcí sezona 2018. V této souvislosti každoročně vycházel katalog hřebců, který vydával SCHČT z.s. Vzhledem k nastalé tíživé situaci se nepodařilo výrobu zabezpečit. Kontinuita však nakonec zůstává zachována…
16.02.2018 12:35  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„Kontinuitu odmítli přerušit dnešní vydavatelé katalogu Česká společnost hipologická z.s. v čele s Václavem Štěrbou, která ve spolupráci s ZH Tlumačov, ZH Písek, Spolku chovatelů českého teplokrevného koně z.s. a Václavy Bouškové, MVDr. Josefa Lysáka a Šárky Votavové připravili aktuální nabídku hřebců pro nastávající připouštěcí sezónu. Za velkého přispění těchto lidí a organizací, kterým není lhostejný chov koní českého teplokrevníka, a za to jim patří velké poděkování, máme tu čest vám představit nový Katalog hřebců působící v plemenné knize českého teplokrevníka pro rok 2018, který vychází v elektronické a v tištěné podobě. Všem stávajícím členům SCHČT bude tištěný katalog rozeslán,“ uvádí se na stránkách www.schct.cz. Ty spravuje tzv. „Jihlavské předsednictvo“ SCHČT, avšak uvedená doména je v současné době v majetku fyzické osoby jménem Michal Ceé. 
 

Katalog plemenných hřebců 2018 PK ČT vydaný ČSH najdete ZDE

 

„Jihlavské předsednictvo“ na zmíněných stránkách současně připomíná chovatelům NOVÉ ODHADY PLEMENNÝCH HODNOT (2016), které každoročně zpracovává Ing. Alexandra Novotná.
 
Zdroj: www.schct.cz



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE