reklama 11A

Gaudiano kraloval Velké ceně při CSI4* v Hagenu

Jeden z nejlepších italských parkurových jezdců Emanuele Gaudiano ovládl v pondělí 1. května soutěž Grand Prix s překážkami do 160 cm při velmi dobře obsazeném CSI4* v Hagenu. Soupeře porazil v rozeskakování, kam postoupilo dvanáct dvojic.
02.05.2017 14:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Emanuele Gaudiano s Capsarem vyhrál GP v Hagenu. Foto: Stefan Lafrentz

Parkurový mítink CSI4* v Hagenu bývá tradičně dobře obsazen. Přestože v letošním termínu kolidoval s GCT v Šanghaji i CSIO v Lummenu, našlo se na startovních listinách mnoho zvučných jmen jako například Jeroen Dubbeldam (NED), Douglas Lindelöw (SWE), Rolf-Goran Bengtsson (SWE) či Denis Lynch (IRL).
 
Do hlavní soutěže Grand Prix s překážkami do 160 cm nastoupilo celkem sedmačtyřicet dvojic včetně slovenského reprezentanta Bronislava Chudyby s koněm Balouness. Dvojice po dvou chybách dokončila na 33. místě. 
 
Základní kurz překonalo bez trestných bodů dvanáct dvojic a sedmi z nich se to podařilo i v rozeskakování. Nejrychleji překonal kurz italský jezdec Emanudele Gaudiano v sedle hřebce Caspar, který dojel do cíle v čase 50,30 sekund. 
 
Druhé místo obsadil Rakušan Christian Rhomberg na Saphyr Des Lacs a třetí dojel domácí jezdec Markus Beerbaum s Comanche 28.
 

Výsledky z CSI Hagen jsou TADY




Štítky: CSIHagenskoky
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE