reklama 11A

Češi se zúčastní druhého dubnového CSI Linz

Mezinárodní skokové závody CSI, které se konají ve dnech 27. – 30. dubna přilákaly k účasti početnou výpravu jezdců z České republiky. Stejně jako o týden dříve budou v Rakousku soutěžit reprezentanti v seniorských i juniorských kategoriích.
25.04.2017 16:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Sofie Najmanová a Stardano nebudou chybět na CSIJ Linz. Ilustrační foto: Lukáš Najman

Během posledního dubnového víkendu se závodů CSI v Linci zúčastní šest českých jezdců, kteří se postupně představí s bezmála dvaceti koňmi.
 
Do juniorské rundy CSIJ jsou přihlášené Natálie Kreislová s Athosem H a Vanillou, Kateřina Kučerová s Anabel a Capriolou, Sofie Najmanová se Stardanem a Sára Vingrálková Celanem Z, Chieanem a Dollar Lookem.
 
V úrovni 1* pro seniory odstartují Ondřej Zvára (Bul Buli B, Amaro Z), Natálie Kreislová (Remus), Kateřina Kučerová (Easy Jet) a Sofie Najmanová (Billy Baron Z a Jersy Flower). Dvouhvězdového CSI se zúčastní Kateřina de Jagerová, která je přihlášená s koňmi Candy Boy, Cant a Cinven CR a Ondřej Zvára na koních Cenparo, Chaccolan a Damon. 
 
Skákat se začíná ve čtvrtek 27. dubna. Vrcholem pak bude nedělní program, při kterém se odehrají jak Grand Prix túry pro juniory, tak Grand Prix v rámci CSI2*.
 

Výsledky z CSI Linz najdete v tomto odkazu 




Štítky: CSILinzskoky
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE