reklama 11A

Zvára zahájil CSI v Linzi vítězstvím ve Small Tour

Česká ekipa ve čtvrtek 27. dubna zahájila závody CSI v rakouském Linzi vítězstvím. O to se postaral Ondřej Zvára, který se představil v soutěži Small Tour spolu s Bul Buli B. Jezdec byl také úspěšný v soutěži Gold Tour, kde sedlal Chaccolana…
27.04.2017 21:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: Katka Návojová

V konkurenci šedesáti koní se představilo hned několik českých dvojic. Největšího úspěchu zde dosáhl Ondřej Zvára. Ten se v parkuru s výškou překážek 120 cm předvedl spolu s Bul Buli B. Český jezde zvítězil s časem o pouhých pět setin sekundy rychlejším než druhá umístěná dvojice. Dalšího čistého výkonu v této soutěži dosáhla Natalie Kreislová, která v sedle Remuse obsadila devátou příčku.

Ondřej Zvára startoval i v soutěži Gold Tour. V parkuru 140/145 cm se představilo více jak osmdesát dvojic. Český reprezentant zde sedlal Chaccolana a po zajetí čistého parkuru obsadil skvělé páté místo. V soutěži předvedla pěkný výkon i Kateřina de Jagerová. Ta spolu s Candy Boyem 20 inkasovala jeden trestný bod, který ji odsunul do druhé desítky výsledkové listiny.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




Štítky: CSILinzZvára
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE