reklama 11A

Emma de Moussac nedělní vítězkou na CSI Lummen

Česká hymna zněla v neděli 30. dubna na mezinárodních skokových závodech CSI v Lummenu. Zasloužila se o ni česká jezdkyně Emma Augier de Moussac, která ve finálové soutěži pro mladé koně nenašla s Brighton Bay přemožitele…
30.04.2017 21:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na výborný úspěch dosáhla česká jezdkyně, která se v dějišti závodů CSIO5* rozhodla startovat v soutěžích při CSI2* a CSIYH. Své působení zakončila v soutěžích pro mladé koně nejlépe, jak mohla, a to vítězstvím v nedělním finále. Na parkuru 130/135 centimetrů vysokém sedlala koně Brighton Bay a v rozeskakování  šesti dvojic předvedla suverénně nejrychlejší jízdu. Díky tomu, že ani nechybovala, se s náskokem více jak dvou vteřin nakonec radovala z první pozice.

V samotné Grand Prix při CSI2* sedlala Emma Augier de Moussax desetiletého koně Cadell. Po jedné chybě nepostoupili do rozeskakování a skončili na 27. pozici ve výsledkové listině. Během neděle zajela česká jezdkyně bezchybný parkur ještě s šestiletou klisnou Gradetty. V rozeskakování 18 dvojic však vzdala pokračování.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }