reklama 11A

Kučerová šestá v juniorské Grand Prix na CSI Linz

O závěr mezinárodních skokových závodů se v rakouském Linzi postarala neděle 30. dubna. Ten den se nejlepší výsledek podařilo předvést juniorské jezdkyni Kateřině Kučerové, která byla úspěšná s klisnou Anabel van´t Kathof v juniorské Grand Prix…
30.04.2017 20:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Mezi juniory se dařilo Kateřině Kučerové, která letos po pauze opět závodí se svojí klisnou Anabel vna´t Kathof. Nedělní Grand Prix na parkuru 135/140 centimetrů vysokém dokončily bezchybně, bohužel je o účast v rozeskakování připravil jeden trestný bod za čas. S náročnou trasou si však poradilo jen pět dvojic bez trestných bodů, a tak si Kateřina Kučerová dojela pro pěkné šesté místo. Sára Vingrálková a Chieano dokončila s pěti body na kontě. Jezdkyně však na těžších parkurech teprve sbírá zkušenosti.

Tato česká reprezentantka však byla úspěšná ve finále Big Tour, které se jelo na čas. Výška překážek dosahovala 135 centimetrů a s koněm Dollar Lock si tato nadějná mladá jezdkyně dojela pro druhou příčku. Stejně vysoký parkur byl připraven i v rámci Silver Tour, kde se do první desítky vešla bezchybnou jízdou Kateřina De Jagerová a Cinven CR.

V závěrečné Grand Prix na parkuru 145 centimetrů vysokém se bohužel českým jezdcům tolik nedařilo a nejlepším výsledkem byla 22. příčka Aleny Gasperl. S Chacco Bellou dokončila s 10 trestnými body.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE