reklama 11D

Šanghajskou GCL ovládli jezdci týmu Paris Panthers

V sobotu 29. dubna se v Šanghaji konalo druhé kolo Global Champions League a nabídlo dramatickou podívanou. Vítězi se stali jezdci Pařížských panterů, kteří v obou kolech nechybovali. Lídři z úvodní části St. Tropez Pirates klesli na 9. místo.
29.04.2017 12:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: Stefano Grasso

Drama nabídlo druhé kolo GCL v Šanghaji. V první části v pátek 28. dubna si nejlépe vedli jezdci St. Tropez Pirates Simon Delestre a Julien Epaillard. Jenže Simon Delestre v druhé jízdě s koněm Chesall Zimequest chyboval hned čtyřikrát a ani čistá jízda jeho kolegy týmu nepomohla, ten klesl na konečnou devátou příčku. 
 
Bezchybné překonali dvě kola členové celků Hamburg Diamonds a Paris Panthers. O jejich pořadí na čele výsledkové listiny tak rozhodoval součet časů, a ten nahrál do karet jezdcům Paris Panthers, kterými pro šanghajskou GCL byli Darragh Kenny (IRL) a Jack Towel (USA). Za Hamburg Diamonds nastoupili John Whitaker (GBR) a Jos Verlooy (BEL), a dojeli si nakonec pro druhé místo.
 
Třetí příčku brali London Knights, kteří se v Šanghaji prostřídali ve třech. První kolo absolvovali Ben Maher (GBR) a Eduardo Menezes (BRA), o den později nastoupili Ben Maher a Kent Farrington (USA).
 
Tři jezdci se vystřídali také za celek Berlin Lions. Zatímco v první části je reprezentovali Anna Kellnerová a její rakouský kolega Max Kühner, pro druhé kolo byli vybraní Anna Kellnerová a Gerco Schroder (NED). Jejich výkony jim vynesly třinácté místo. V pořadí týmů po třech závodech jsou stále Valkenswaard United. 
 
V hodnocení jednotlivců v soutěži, která se započítávala právě jako druhé kolo GCL, vybojoval vítězství francouzský jezdec Roger-Yves Bost na Pegase du Murier Soar.
 
Výsledky z GCL najdete ZDE, web GCT navštivte TADY



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE