reklama 11C

Závěr GCT v Šanghaji ovládl Daniel Deusser

Poslední dvě soutěže byly na programu v neděli 30. dubna v Šanghaji, kde se konalo třetí kolo prestižní série Longines Global Champions Tour. Závěrečnou stopětapadesátku vyhrál v rozeskakování Němec Daniel Deusser v sedle koně Hidalgo SX...
30.04.2017 12:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Poslední soutěž GCT v Šanghaji vyhrál Daniel Deusser. Foto: GCT / Stefano Grasso

Poslední den GCT v Šanghaji nabídl dvě soutěže. První z nich byla postavená na překážkách do 145 cm a jela se na čas. Z jednatřiceti dvojic dokázalo absolvovat parkur bez chyb dvanáct. O vítězi rozhodovaly setiny sekundy. V čase 61,91 dokončil čistou jízdu Nizozemec Leopold van Asten na VDL Groep Miss Untouchable, ještě o dvě setiny sekundy rychlejší byl Abdullah Al Sharbatly s koněm Woulon L, který se tak stal vítězem.
 
Jezdce však čekala ještě soutěž s překážkami do 155 cm. Kurz překonaly čtyři dvojice čistě, a podle pravidel tak o nejvyšších příčkách rozhodovalo rozeskakování.
 
První a zároveň jediný čistý výkon v rozhodující části předvedl německý jezdec Daniel Deusser s koněm Hidalgo SX. Jeho výkon atakovaly dvě belgické dvojice. Jak Gregory Wathelet (Eldorado van het Vijverhof) tak Niels Bruynseels (Angel van T Hof) dosáhli lepšího času než Deusser. Kuriozitou je, že oba dosáhli zcela shodného času 41,24 a oba také jednou chybovali. Tím se zařadili na sdílené druhé místo za německého jezdce.
 
Čtvrtý dojel Marco Kutscher (GER) v sedle koně Chaccorina, který v rozeskakování inkasoval také čtyři trestné body a dosažený čas měl hodnotu 42,09.
 

Výsledky z GCT najdete ZDE

 
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE