reklama 11D

GCL v Šanghaji průběžně vedou St. Tropez Pirates

Během třetího mítinku GCT a GCL v Šanghaji se v pátek 28. dubna jelo první kolo soutěže dvoučlenných týmů Global Champions League. V průběžném pořadí před druhou sobotní částí vedou jezdci St. Tropez Pirates. Více se dočtete v článku.
28.04.2017 13:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Simon Delestre a Chesall Zimequest zajeli v barvách St. Tropez Pirates čisté kolo. Foto: GCT / Stefano Grasso

Dvojice jezdců v barvách St. Tropez Pirates Simon Delestre (FRA) a Julien Epaillard (FRA) si v pátek 28. dubna v Šanghaji vyjela v první části týmové soutěže GCL takzvanou „pole-position“, tedy nejlepší umístění v úvodní části. Delestre s Chesallem Zimequestem ani Epaillard s Cristallem A LM nechybovali a měli nejlepší součet časů.
 
Bez trestných bodů jdou do sobotního druhého kola GCL také jezdci z Hamburg Diamonds John Whitaker (GBR), který závodil s Ornellaiou a Jos Verlooy (BEL) s Caracasem. 
 
Třetí dvojicí s nulou po prvních jízdách jsou Ir Darragh Kenny (Charly Chaplin S) a Američan Jack Towel! (New York) v barvách Paris Panthers.
 
Kurz Uliana Vezzaniho opět prověřil jezdecké umění nejlepších skokanů světa. První kolo GCL bylo hodnoceno zároveň individuálně, a absolvovali jej i jednotlivci v rámci GCT. O první místo se bezchybné dvojice rozeskakovaly. Celkem jich bylo devatenáct. Čistě a v nejlepším čase překonal trasu rozeskakování irský jezdec Darragh Kenny na Charly Chaplin S a vybojoval první příčku.
 
Druhé místo bral Němec David Will na Mic Mac du Tillard a třetí dojel belgický jezdec Jos Verlooy s Caracasem.
 

Výsledky týmů GCL po prvním kole jsou ZDE

 
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }