reklama 11D

De Luca vítězem páteční stopadesátky GCT v Miami

Druhý mítink letošní série GCT a GCL pokračoval v Miami pátečním programem. Bez účasti českých jezdců Anny Kellnerová a Aleše Opatrného se neobešla ani soutěž s překážkami do 145 – 150 cm. Z vítězství se v ní nakonec radoval Lorenzo de Luca.
15.04.2017 12:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Lorenzo de Luca vyhrál páteční soutěž při GCT v Miami. Foto: GCT / Stefano Grasso
 
Pátek 14. dubna nabídl v programu Global Champions Tour (GCT) jedinou soutěž, protože vrcholy přijdou o den později. Jezdci závodili v klasické soutěži s rozeskakováním s překážkami do 145 až 150 cm. Celkem čítala startovní listina 55 dvojic. Bez chyb překonalo základní parkur 19 z nich.
 
S rozeskakováním si nejlépe poradil italský jezdec Lorenzo de Luca v sedle Halifaxe van het Kluizebos, který projel cílem bez trestných bodů v čase 32,64. O více než sekundu delší čas měl Němec Christian Ahlmann s Caribisem Z, který dosáhl na druhou příčku, a třetí dokončila Jessica Springsteen na Davendy S.
 
Z českých jezdců se lépe dařilo Anně Kellnerové. Parkur absolvovala s Calcourt Falklundem s pěkným výsledkem 5 trestných bodů. Aleš Opatrný sedlal VDL Fakira a chyboval s ním třikrát.
 

Kompletní výsledky z GCT v Miami najdete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE