reklama 11C

Dvojice London Knights ovládla závod GCL v Miami

Ben Maher (GBR) a Kent Farrington (USA) se stali hrdiny druhého kola týmové soutěže Longines Global Champions League. V sobotu 15. dubna reprezentanti družstva London Knights zvítězili, když ve dvou kolech inkasovali v součtu jen 8 trestných bodů.
17.04.2017 09:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Dvojice Ben Maher a Kent Farrington ovládla druhé kolo GCL v Miami. Foto: GCT / Stefano Grasso

GCL je týmová soutěž, která od roku 2016 provází prestižní Global Champions Tour. Jede se jako dvoukolová, každý celek vždy zastupuje dvojice jezdců. Od letošního roku se každé kolo koná v jiný den a jezdci mají možnost zvolit pro každé kolo jiného koně.
 
V Miami se jela prví části GCL ve čtvrtek 13. dubna. V té se nejlépe dařilo dvojici z Valkenswaard United Allen (IRL) – Zorzi (ITA), jež vyhrála první soutěž letošní sezony v Mexiku. 
 
V sobotu 15. dubna se v Miami jela druhá část GCL. V té se Bertram Allen na Hector van d'Abdijhoeve dopustil dvou chyb. Alberto Zorzi s Cornettem K nechyboval. Stejné skóre 8 trestných bodů v součtu měl však i celek London Knights. Ben Maher na Don Vito nezaváhal ve čtvrteční jízdě, o dva dny později přidal jedno shození. Jeho kolega Kent Farrington naopak v první den s Dublinem shodil jednu překážku, v sobotu pak změnil koně a s Creedance překonal kurz bez zaváhání. 
 
Ke slovu tedy přišel součet dosažených časů, a ten hrál do karet dvojici London Knights. Na druhém místě skončili jezdci z Valkenswaard United, třetí dojeli St. Tropez Pirates.
 
Ve vedení série je celek Valkenswaard United s 55 body, o 8 bodů méně mají London Knights na druhé příčce. Třetí jsou St. Tropez Pirates.
 

Výsledky z GCL jsou v tomto odkazu




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE