reklama 11B

Hvězdné dvojice pro druhé kolo GCL v Miami

Složení dvojic pro druhé kolo GCL, které odstartuje ve čtvrtek 13. dubna je známé. Ve speciální sérii týmových soutěží se představí opět ti nejlepší z nejlepších. A celek Berlin Lions bude reprezentovat ryze české duo: Anna Kellnerová a Aleš Opatrný!
13.04.2017 09:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Foto: GCL 

Soutěž dvoučlenných družstev nazvaná Longines Global Champions League druhým rokem provází seriál GCT. Její první letošní kolo se odehrálo v Mexico City, druhé kolo odstartuje na Miami Beach ve čtvrtek 13. dubna od 22 hodin středoevropského času. 
 
Osmnáct týmů postaví své vybrané dvojice na start prvního kola s překážkami do 155 cm. Mezi nimi také Berlin Lions, za které nastoupí Anna Kellnerová s Giljandrem van den Bosrand a Aleš Opatrný s Balguerem. 
 
První kolo v Mexiku vyhráli jezdci z Valkenswaard United, kteří pro americký mítink zcela obměnili sestavu dvojic, reprezentovat je budou Ben Maher (GBR) a Kent Farrington (USA). Britsko-americká dvojice se představí také v barvách London Knights, a to Scott Brash (GBR) a Georgina Bloomberg (USA). 
 
Úvod v Mexiku předznamenal, že i v případě GCL jsou parkury postavené na nejvyšší možné obtížnosti. Jezdci je hodnotili jako parkury srovnatelné v Grand Prix na čtyř až pětihvězdových závodech. Člen družstva Madrid in Motion Nizozemec Maikel van der Vleuten řekl: „V Mexiku jsme viděli sport na absolutně nejvyšší úrovni. Je to skvělý formát soutěže, je tam možnost střídat jezdce a koně, což znamená, že pohoda koně může vždy zůstat na prvním místě“. Dodal, že v sezoně čeká jezdce i diváky ještě mnoho napínavých chvil.
 

Kompletní sestavy pro GCL v Miami jsou ZDE

Zdroj: web GCL 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE