reklama 11B

Večerní drama v Miami ovládla Jane Richard Philips

Ve čtvrtek večer se na Miami Beach odehrála v rámci druhého mítinku seriálu GCT a GCL soutěž s překážkami do 155 cm. Ta byla prvním kolem týmové soutěže GCL a zároveň první těžkou prověrkou GCT. Vítězně z ní vyšla Jane Richard Philips.
14.04.2017 10:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Jane Richard Philips vyhrála čtvrteční soutěž GCT CSI5* v Miami. Foto: GCT / Stefano Grasso

Celkem sedm dvojic se přes první kolo s překážkami do 150 / 155 cm dostalo do rozeskakování večerní soutěže CSI5* v Miami. Pouze tři dvojice pak dokázaly překonat také kurz rozeskakování znovu bez zaváhání. V nejlepším čase 40,86 sekund projela švýcarská jezdkyně Jane Richard Philips s koněm Dieudonne de Guldenboom. 
 
„Je to pro mě výjimečný okamžik. Celá moje rodina je tady na Miami Beach, takže vyhrát právě tady je opravdu speciální“, komentovala svůj triumf Švýcarka. 
 
Klíčem k úspěchu byla jízda bez shození. Lepší čas než Jane Richard Philips měli ostatní jezdci na čtvrtém až sedmém místě, jenže všichni chybovali.
 
Druhou příčku získal čistým výkonem irský reprezentant Bertram Allen na Hector van d'Abdijhoeve a třetí dojel Alberto Zorzi (ITA) v sedle Cornetta K. 
 
Soutěž se jela jako první části týmové Global Champions League, a právě druhý a třetí jezdec pořadí jsou členy družstva Valkenswaard United, a svými výbornými výkony si zajistili před druhým kolem, jež se jede v sobotu, vedoucí pozici.
 
Výsledky z GCT najdete ZDE a z týmové soutěže GCL jsou ZDE
 
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE