reklama 11B

GCT představila místo pro závodní arénu v Berlíně

Kolbiště pro berlínské kolo Longines Global Champions Tour a League vyroste v Sommergarten nedaleko televizní věže. Oznámil to dnes zakladatel této parkurové série Jan Tops. V Berlíně se GCT a GCL pojede poprvé v historii. Více v tiskové zprávě.
12.04.2017 15:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto: web GCL

Od sezony 2017 se do seriálu GCT a GCL zapojí německá metropole Berlín. Zázemí pro tuto prestižní parkurovou soutěž vyroste v parku Sommergarten nedalo známé televizní věže. Mítink s názvem Global Jumping Berlin se bude konat v termínu 28. – 30. července. 
 
Jde o zbrusu nové kolo, v sérii v pořadí jedenátcé, a pořadatel již avizoval celkové výhry v hodnotě přes milion eur. 
 
„Jako jedno z nejdůležitějších hlavních měst světa se stane Berlín jistě fantastickou novou lokalitou pro závody našeho okruhu“, uvedl Jan Tops – zakladatel seriálu. „Německo je jeden z nejzapálenějších jezdeckých národů, takže se budeme moci těšit velkému zájmu diváků, kteří se přijdou podívat na nejlepší jezdce světa. Navíc se těším na obnovenou spolupráci s Volkerem Wulffem a se společností Engarde“, dodal Tops.
 
Sommergarten je park situovaný v samém centru Berlína. Nabízí 10 000 m2. Park slouží jako zelené centrum pro setkávání různých umělců, pro festivaly a koncerty. V blízkosti se tyčí jeden z hlavních symbolů Berlína – televizní věž. 
 
Sportovní program nabídne celou škálu soutěží GCT a GCL. Grand Prix se pojede v sobotu, a nemůže chybět také dvoukolová soutěž týmů GCL. Jméno německého hlavního města nese jeden z nových celků, které se letos do soutěže zapojily Berlin Lions. Součástí družstva jsou také čeští jezdci Anna Kellnerová a Aleš Opatrný.
 
Web GCT najdete ZDE, samostatnou stránku týmové soutěže GCL navštivte TADY



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE