reklama 11D

Do Šanghaje nahlášeno osm jezdců ze světové TOP10

Ve dnech 28. – 30. dubna proběhne v Šanghaji třetí závod série Longines Global Champions Tour a Global Champions League. Soupiska startujících je dle očekávání plná zvučných jmen. Přihlášeno je osm jezdců z desítky nejlepších na světě…
21.04.2017 09:53  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Jedním z účastníků CSI5* v Šanghaji bude Němec Ludger Beerbaum. Foto: GCT / Stefano Grasso

GCT se v Šanghaji koná počtvrté za sebou. Letos je třetím kolem celé série, a stejně jako v Mexiku a Miami v předchozích týdnech, ani tentokrát nebude chybět také soutěž dvoučlenných týmu GCL. 
 
Do Číny míří nejlepší z nejlepších. Z TOP10 žebříčku skokových jezdců jich bude v třetím závodu GCT a GCL startovat osm: Kent Farrington (USA), Daniel Deusser, Christian Ahlmann, Marcus Ehning a Ludger Beerbaum (GER), Simon Delestre a Kevin Staut (FRA) a Scott Brash (GBR).
 
Také další jména však slibují skvělou sportovní podívanou. Výborně rozjetou sezonu týmové soutěže GCL mají jezdci z Valkenswaard United, které v prvních dvou kolech zastupovali Bertram Allen (IRL) a Alberto Zorzi (ITA), kteří v Šanghaji nebudou chybět.
 
Na soutěž GCL se chystá také celek Berlin Lions. Kteří jezdci konkrétně budou v Šanghaji hájit barvy Berlínských lvů, zatím není známé, vybírat však mohou z třech členů. Těmi jsou Anna Kellnerová, Max Kühner (AUT) a Gerco Schröder (NED). 
 
Skákat se začíná v pátek 28. dubna dvoufázovkou do 145 cm. Večer se odehraje první kolo GCL a zároveň soutěž jednotlivců GCT. Sobota přinese druhé kolo týmové soutěže GCL, a později také Grand Prix. 
 
Na rozdíl od prvních dvou mítinků se bude v Šanghaji závodit i v neděli, kdy je na programu stopětačtyřicítka na čas a soutěž s rozeskakováním s překážkami do 155 cm.
 

Více najdete na webu GCT - ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }