reklama 11C

Osm jezdců z parkurové TOP10 míří na GCT do Miami

Osm jmen z nejlepší světové desítky parkurových jezdců je součástí soupisky pro druhé kolo Longines Global Champions Tour, která se odehraje 13. – 15. dubna v Miami. Mezi nejlepšími jezdci světa nechybí česká dvojice Anna Kellnerová a Aleš Opatrný.
11.04.2017 09:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Druhé kolo GCT se odehraje na pláži v Miami. Foto: GCT / Stefano Grasso

Diváci na pláži Miami Beach se mají na co těšit. Ve dnech 13. – 15. dubna se tam při dalším mítinku GCT představí naprostá světová špička. Jezdci, kteří drží na žebříčku pozice v nejlepší pětce, dorazí všichni. Před domácím publikem tak bude skákat čerstvý vítěz Světového poháru a současná jednička Mclain Ward (USA) i jeho krajan Kent Farrington, jenž je na druhém místě.
 
Doplní je Daniel Deusser (GER), který je momentálně třetí i jeho kolega z národního týmu Christian Ahlmann s pozicí číslo čtyři. Ze sportovců, kteří se momentálně nacházejí ve světové TOP10 a na břehu Atlantiku nastoupí na parkury GCT, jmenujme Kevina Stauta a Simona Delestra (FRA), Kanaďana Erica Lamaze a britského jezdce Scotta Brashe.
 
Startky však budou plné dalších zvučných jmen. Ve skvěle rozjeté sérii se bude snažit pokračovat vítěz prvního závodu z Mexika Martin Fuchs (SUI). Výbornou formu prokazují další skokani, jako Harrie Smolders (NED), Bertram Allen (IRL) či Italové Alberto Zorzi a Lorenzo de Luca. Ti si také závody na unikátním kolbišti postaveném na pláži v Miami nenechají ujít.
 
Na Floridu se také z Mexika přesunuli čeští jezdci Anna Kellnerová a Aleš Opatrný, aby pokračovali jak v sérii GCT tak v týmové soutěži Global Champions League.
 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE