reklama 11C

GCL Valkenswaard s úspěšnou dvojicí Berlin Lions

Prestižní světová série parkurových závodů Longines Global Champions Tour a týmová Global Champions League se přesouvá do Valkenswaardu k třináctému kolu. Za Berlin Lions nastoupí úspěšná dvojice z Londýna Anna Kellnerová a Max Kühner...
09.08.2017 11:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Již třináctá zastávka GCT a GCL se uskuteční od 11. do 13. srpna v nizozemském Valkenswaardu, který je sídlem zakladatele seriálu Jana Topse, a proto je tak trochu „domovským“ kolbištěm celé série. 
 
V nejlepší konkurenci světa se v ligové soutěži dvoučlenných družstev opět představí reprezentanti Berlin Lions a po obrovském úspěchu při minulém mítinku v Londýně zůstane sestava jezdců nezměněna. Do prvního kola s překážkami do 155 centimetrů nastoupí v pátek 11. srpna Anna Kellnerová a Max Kühner. Začátek soutěže je stanoven na 18. hodinu a 45. minutu. 
 
Druhé kolo se pojede v sobotu od 14.30 hodin a jeho překážky budou dosahovat výšky do 160 centimetrů. Se stejnou obtížností se budou muset popasovat kvalifikované dvojice také v Grand Prix Valkenswaard, která je na programu v sobotu od 18. hodiny.
 
Tři klíčové soutěže doplní ještě rámcové parkury na úrovni CSI5*. V pátek 11. srpna od 16.00 hodin proběhne zahajovací stopětačtyřicítka, v neděli se účastníci rozloučí s nizozemskou zastávkou LGCT na parkuru s výškou překážek do 150 centimetrů.
 
Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE