reklama 11C

GCL v Londýně ovládli v závěru jezdci Miami Glory

Duo složené z domácí hvězdy Scotta Brashe a jeho kolegy Denise Lynche (IRL) ovládlo v sobotu 5. srpna v Londýně v druhém kole soutěž Global Champions League. Týmy na stupních vítězů dojely se shodným výsledkem, a tak rozhodoval součet časů.
06.08.2017 08:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

GCL v Londýně vyhráli Miami Glory. Foto: GCT / Stefano Grasso

Po prvním kole GCL v Londýně jediný celek držel čisté konto, a to Berlin Lions. Ti si do sobotních jízd zachovali stejnou sestavu. Anna Kellnerová s Classicem předvedla před napnutým publikem vydařené kolo, při němž dostala pouze 1 bod za překročení času. Max Kühner v sedle Chardonnay 79 přidal jedno shození.
 
Pro druhé kolo se změnilo složení týmu Miami Glory, zůstal Ir Denis Lynch, jenž absolvoval první jízdu s koněm All Star bez trestných bodů. V druhé jízdě s RMF Echo také nechyboval. Američanka Paris Selon na Cassandra zajela první jízdu s 5 trestnými body. Právě jí pro sobotní část vystřídal Brit Scott Brash, který v sedle Hello Forever nezaváhal, a Miami Glory dojeli shodně jako Berlin Lions s 5 trestnými body.
 
Také celek Valkenswaard United prostřídal své jezdce pro druhou části soutěže GCL. První kolo zajela Janika Sprunger (SUI) na Aris CMS s jednou chybou, Alberto Zorzi (ITA) na Cornetto K přidal bod za čas. Druhé kolo už mu vyšlo bez zaváhání. Švýcarku vystřídal Betram Allen (IRL) s Hector van´d Abijhoeve, který nechyboval, takže i jezdcům Valkenswaard United po dvou kolech svítilo na tabulky 5 trestných bodů.
 
Ke slovu přišel součet dosažených časů, který vynesl vítězství celku Miami Glory, druzí skončili Valkenswaard United a třetí příčku obsadili Berlin Lions.
 
„Oba koně skákali dnes skvěle, takže to byla opravdu skvělá týmová souhra“, uvedl k sobotnímu výkonu Miami Glory jeden z členů Scott Brash. Denis Lynch dodal, že však cítil velký tlak. „Jsem na oba jezdce i Paris, která závodila včera za jejich výkony hrdá“, sdělila své dojmy majitelka týmu Miami Glory Georgina Bloomberg. 
 

Celou tiskovou zprávu k GCL v Londýně najdete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE