reklama 11B

Páteční starty Berlin Lions při GCT 2017 v Londýně

V Londýně odstartovaly v pátečních ranních hodinách první soutěže v rámci 12. mítinku Longiens Global Champions Tour a Global Champions League. Kategorie CSI5*, v níž startují i jezdci českého týmu Berlins Lions, je na programu od 14.20 hodin...
04.08.2017 13:41  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Anna Kellnerová v zahajovací soutěži s výškou překážek 145 centimetrů startuje s Giljandrem van den Bosrand a do kolbiště nastoupí sedmnáctá. Její týmoví kolegové jsou na listině účastníků až v páté desítce. Čtyřicátá první figuruje Cindy van der Straten s Balance 26 a o dva řádky níže je na startce Max Kühner na PSG Future.
 
Zahajovací část týmového klání, jehož se tradičně účastní všech 18 celků, začíná v pátek 4. srpna od 17.15 hodin středoevropského letního času a Berlin Lions si vylosovali pořadí číslo 15. Nejprve nastoupí Max Kühner na Chardonnay 79. Anna Kellnerová a Classic tak odstartují jako třicátí třetí. 
 
Po odjetí všech týmů bude následovat několik jednotlivců. Mezi nimi nechybí další členka Berlin Lions – Cindy van der Straten a Chacco R. Startovat bude 49. z celkových 58 dvojic. 
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat na adrese www.longinestiming.com, případně na www.globalchampionstour.com, kde samozřejmě běží také živý televizní přenos. 
 
Ilustrační foto Stefano Grasso/LGCT



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE