reklama 11C

Berlin Lions se představí v londýnském kole GCL

V pátek 4. srpna startuje v srdci Londýna v areálu Royal Hospital Chelsea další kolo Longines Global Champions Tour a Global Champions League. Z družstva Berlin Lions se tam představí Anna Kellnerová, Cindy van der Straten-Marie a Max Kühner...
03.08.2017 12:15  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Jak již avizovala Anna Kellnerová během předešlého víkendu v Berlíně, pokud vše půjde podle plánu, do týmového klání by měla nastoupit ona s Classicem a její rakouský kolega Max Kühner v sedle Chardonnay 79. První kolo na překážkách do 155 centimetrů se odehraje v pátek 4. srpna od 17.30 hodin.
 
K druhým jízdám, v nichž se tradičně může sestava jezdců i koní oproti první části měnit, nastoupí týmy v sobotu od 15.15 hodin. Připraven pro ně bude kurz s výškou překážek do 160 centimetrů.
 
Sobotní večer přinese další z vrcholů závodů Velkou cenu Londýna, která bude rovněž postavená na maximální výšce překážek. Její start je plánován na 18. hodinu a 45. minutu. Otevřená bude jako vždy pro 25 nejlepších dvojic, které projdou kvalifikačním sítem předešlé soutěže zařazené do Global Champions League. 
 
Program londýnského mítinku uzavře nedělní klasická stopadesátka s rozeskakováním, která se pojede od 16.45. Všechny uvedené časy jsou dle středoevropského letního času, což znamená, že v místním čase je to vždy o hodinu méně. 
 
Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE