reklama 11B

Anna Kellnerová čtrnáctá v Grand Prix LGCT London

Reprezentantka Czech Equestrian Teamu Anna Kellnerová v Londýně vylepšila svůj nejlepší osobní výsledek v rámci Global Champions Tour. Po 15. místě v Berlíně jen o týden později dosáhla s Classicem v londýnské Grand Prix LGCT na 14. příčku!
05.08.2017 21:33  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Anna Kellnerová se do Grand Prix kvalifikovala bezchybným výkonem v druhé části týmové soutěže Global Champions League, v níž si připsala pouze 1 trestný bod za překročení času. 
 
Do Grand Prix nastupovala již jako druhá v pořadí a zaznamenala jen jedno smolné shození na druhé překážce. Zbytek parkuru překonala již bez chyb. Také tentokrát lehce překročila stanovený čas a její konečný výsledek tak byl 5 trestných bodů. Ty znamenaly nakonec 14. řádek výsledkové listiny a zisk 23 bodů do žebříčku Longines Global Champions Tour. 
 
V součtu má již 45 bodů, které jí posunuly na 57. místo. Letos přitom v této prestižní světové sérii bodovalo již 90 jezdců. 
 
Základní část Grand Prix LGCT v Londýně překonalo čistě 11 dvojic, které se tak o nejvyšší příčky utkaly v rozeskakování. Na závěr se nejvíce radovali domácí jezdci. Zvítězil totiž Scott Brash s Hello Forever, jenž zopakoval bezchybný výkon v čase 38,62 sekundy. Jen o 6 setin vteřiny pomalejší byl další britský jezdec Ben Maher s MTF Madame X a skončil tak druhý. Třetí pozici obsadil Ir Denis Lynch s All Star 5. 
 
Vedení si po 12. kole LGCT stále druží Harrie Smolders. Ten na koni Emerald N.O.P. vybojoval v Londýně bramborovou medaili, když za třetím Denisem Lynchem zaostával o 13 setin sekundy. 
 
Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM
 
Foto David Horváth / CET



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE