reklama 11D

Tým Berlin Lions v rámci GCL Londýn třetí

I v rámci sobotního druhého kola Global Champions League v Londýně se jezdcům v barvách týmu Berlin Lions dařilo. Max Kühner a Anna Kellnerová dokončili v sobotu 5. srpna v součtu s pěti trestnými body, což stačilo na výslednou třetí příčku…
05.08.2017 18:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

ilustrační foto: David Horváth

Pozice na stupních vítězů si při Global Champions League v Londýně rozebrala družstva, která v průběhu obou kol inkasovala pět trestných bodů. O výsledném umístění rozhodoval čas.

Jedním z těchto týmů byli Berlínští lvi, kteří tento výsledek inkasovali v druhém kole po pátečních čistých výkonech. S jedním trestným bodem dojela do cíle náročného parkuru na překážkách vysokých 155/160 cm Anna Kellnerová v sedle Classica. K tomuto výsledku připsal čtyři trestné body Max Kühner, který po oba dny sedlal Chardonnay 79.

Prvenství z dvanáctého kola GCL si odváží tým Miami Glory ve složení Scott Brash, Denis Lynch a Paris Sellon, kteří si bodové zatížení vezli z prvního kola a v sobotní zkoušce dokončili čistě. Stejný osud postihl i druhé umístěné z družstva Valkenswaard United Bertrama Allene, Alberta Zorzi a Janiku Sprunger.

Výsledkovou listinu naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE